ROUTE NAAR MODEL SPOOR BEURS ASSEN

Locatie:

Gebouw Penta van het Dr. Nassaucollege
Industrieweg 3
9402 NP Assen
(ingang A.H.G. Fokkerstraat)

 

Route vanuit de richting Groningen:

Vanuit de richting Groningen neemt u op de A28 afslag 34 richting Assen-Noord. Over de weg Peelo rijdt u tot aan de kruising met de Europaweg-Noord (tot aan het kantoor van Univé). Op deze kruising slaat u linksaf en meteen weer rechtsaf naar de Industrieweg.
Op de kruising met de A.H.G. Fokkerstraat slaat u rechtsaf. U vindt de ingang naar het gebouw aan uw rechterhand (let op fietsers).
Parkeren kan op het terrein van de school en ook bij Sligro aan de overzijde van de Industrieweg.

Klik op het kaartje hierboven voor de route vanuit Groningen

Route vanuit de richting Hoogeveen:

Vanuit de richting Hoogeveen neemt u op de A28 afslag 32 richting Assen. U volgt de rijstrook richting Assen en onder het viaduct door over de Haarweg. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf naar de Europaweg-Zuid. U blijft op dezelfde weg en rijdt voor het station langs naar de Industrieweg. Op de kruising met de A.H.G. Fokkerstraat slaat u linksaf. U vindt de ingang naar het gebouw aan uw rechterhand (let op fietsers). Parkeren kan op het terrein van de school en ook bij Sligro aan de overzijde van de Industrieweg.

Klik op het kaartje hierboven voor de route vanuit Hoogeveen

Route vanuit de richting Smilde/Norg:

Vanuit de richting Smilde/Norg en/of komend vanaf de A28, afslag 33, volgt u de Balkenweg tot aan de kruising met de Europaweg-West. Hier slaat u linksaf en op de kruising met de Maria in Campislaan slaat u rechtsaf. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de 2e afslag naar de Thorbeckelaan. U rijdt rechtdoor en na de kruising met de Groningerstraat vindt u de ingang naar het gebouw aan uw linkerhand. (let op fietsers). Parkeren kan op het terrein van de school en ook bij Sligro aan de overzijde van de Industrieweg.

Klik op het kaartje hierboven voor de route vanuit Smilde/Norg

Openbaar vervoer:

Mocht u met de trein komen, dan is het vanaf station Assen een kwartiertje wandelen in noordelijke richting. Vanuit het station komend gaat u rechtsaf en volgt u de Overcingellaan via het viaduct en gaat u rechtdoor tot aan de kruising van de Industrieweg met de A.H.G. Fokkerstraat. Aldaar ziet u het gebouw links voor u.

Klik op het kaartje voor de looproute vanaf het station