OVER DE CLUB

De Modelspoorclub Assen (MSC-Assen) bestaat al een flink aantal jaren, maar is als vereniging op 29 juni 1993 statutair opgericht en ingeschreven in het Verenigingsregister van de Kamer van Koophandel.
Het doel van de vereniging is de (model-)spoorhobby in de ruimste zin des woords in clubverband te beoefenen en te promoten.De club heeft door de jaren heen op verschillende plaatsen haar onderkomen gehad.


Sinds 2021 beschikken we over een clubruimte aan de Brunelstraat in Assen. Onze vaste wekelijkse clubavonden zijn op dinsdag en donderdag van 19:00 tot 22:00 uur.
Daarbij bestaat de mogelijkheid om alleen of in groepsverband te werken aan een clubbaan in zowel schaal H0 (1:87) als schaal N (1:160). Maar er kan natuurlijk ook gezellig met een kopje koffie met gelijkgezinden over de hobby wordt gepraat.

Momenteel kent de club een ledenbestand dat varieert tussen de 20 en 25 leden van allerlei leeftijden. Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom!
Mocht u interesse hebben of indien u zich wilt aanmelden, neem dan per E-mail contact op met onze secretaris of raadpleeg de contactpagina voor het telefoonnummer.

Om de contributie hoeft u het niet te laten (voor 2024 bedraagt deze € 100,-), u krijgt er een heleboel plezier voor terug.

Overtuig u zelf en kom vrijblijvend eens langs voor een nadere oriëntatie.